Tillbehör

Vi kan erbjuda samtliga orginaltillbehör och reservdelar till din Segway. Är du intresserad av att köp eller vill ha mer info är du välkommen att kontakta oss på
0340-500 112 eller info@segwaymetro.se

199kr

Vristfäste för Infokey

Ett smidigt tillbehör för din Infokey. Fästs på din handled för snabb åtkomst till samtliga funktioner.

1 689kr

Väska för styret (Handlebar Bag)

Ja, du kan ta den med dig! Den är perfekt för nycklar, mobil och vattenflaska med mera. Ett hårt skal håller sakerna på plats. När du kommer fram är den lätt att lossa. Utsidan kan personaliseras med dekaler eller reflexer. Finns i svart och vitt. Passar Segway PT i2 (Gen II)

Specifikationer:
Mått (B x D x H): 29.2 x 20.3 x 39.3 cm

1 359kr

Komfortmattor

Tjockt gummi av hög kvalitet tar upp stötar effektivt. Komfortmattan gör att du kan åka länge utan att du blir trött i fötterna. Två mattor i setet.

3 599kr

Segway bilramp

Segway Ramp Kit – en sån här måste du ha! Med detta tillbehör lastar du enkelt din Segway PT i din bil eller buss. Den övre delen hängs på kanten och den undre ligger stadigt på marken. När rampen ligger säkert kan du rulla upp din Segway PT. När du är klar kan du vika ihop rampen och lägga den i dess specialväska som är lätt att stuva undan.

Specifikationer:
Mått i utfällt läge: 172 x 16.5 cm
Mått i hopfällt läge (L): 96.5 cm
Vikt: 5.4 kg styck, 10.8 kg tillsammans

7 459kr

Segwayväskor från GIVI®

GIVI är berömda för sina motorcykelväskor. De har specialdesignat dessa väskor för Segway. Skalet är tåligt och skyddar innehållet i regn och rusk. Väskan är låsbar och kan inte lossas från din Segway PT om du inte öppnar väskan först. Lastplattan ingår. (Kräver att man har lastramar)

Specifikationer:
Volym: 21 ltr
Innermått upptill: 41.9 x 19.0 cm
Innermått i botten: 30.5 x 15.2 cm
Höjd innermått: 34.2 cm
Vikt: 1.5 kg

9 995kr

Litium-jonbatteri

Utvecklat av Valence Technology, Inc. Saphion® litium-jon-batterier. Kör upp till 38 km på en laddning, beroende på modell, terräng, last och körstil. Batterierna fungerar i temperaturer ned till -10º C.

659kr

Tillbehörsstång (Accessory Bar Kit)

På denna stång kan man montera tillbehör som belysning, reflexer och annat man man vilja ha framför sig när man kör. Lätt att montera och vinkeln går att justera.

189kr

Segways InfoKeyskydd

Skydda din trådlösa InfoKeykontroll från oavsiktlig skada med detta specialkit. En gummiring smiter åt runt kontrollen och gör den mjuk. Av/På-knappen är märkt. Skyddsfilm för glaset ingår som skydd mot repor.

1 899kr

InfoKey-hållare med dragkedja och bälteshållare

Vill du ha din InfoKey så att du inte riskerar att tappa den? Den här tuffa väskan är specialgjord för det. Dragkejda upptill och bälteshållare på baksidan. Segwaylogotypen i relief på framsidan.

499kr

Snabbfäste för styret (LeanSteer Frame Tool-less Release)

Med detta tillbehör är det lätt att lossa styrstången från basen. Det gör det lättare vid transport och förvaring. Detta tillbehör passar endast Segway PT i2 Gen II.

1 959kr

i2 lastramar (Lower Cargo Frame)

Ramarna är gjorda av aluminium och är pulverlackade. Ramarna är avsedda för att lyfta din Segway PT lättare. De är också basen för väsksystemet. Man kan montera t ex belysning eller en lastställning på dem.

1 995kr

Lastställning (Universal Cargo Plate)

Denna ställning sitter på lastramen och monteras ovanpå. Plattan erbjuder i sig en plattform för dina egna lastlösningar.

Specifikationer:
Volym: 6.8 kg styck
Mått: 44.4 x 14.7 cm

2 599kr

Segways lås

Lås fast din Segway PT vid ett fast föremål. Detta tåliga lås kan användas nästan överallt,. Det levereras med delar som även gör att det fungerar med äldre modeller av Segway PT. Låset syns bra vilket kan vara avskräckande. Det 71 cm långa kabellåset levereras med två nycklar. Passar inte SE-modellerna

959kr

Orginalmattor

Utbytbara orginal-mattor som passar samtliga Segway-modeller.

39kr

Batteri för Infokey

Knappcellsbatteri för infokey. CR2430, Sony

149kr

Jordad apparatkabel

Extrakabel för laddning av din Segway. Passar samtliga Segway-modeller.