[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” image=”1179″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

NW Event hjälper företag med bl.a. föreläsningar, kickoffer, after works, försäljning men framförallt med helhetslösningar! Sedan en tid tillbaka samarbetar de även med oss på SegwayMetro för att kunna erbjuda Segway-körning till deras kunder.

www.nwevent.se

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” image=”1180″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]Att Varbergs Stadshotell & Asia spa är en av Sveriges modernaste konferens- och rekreationsanläggningar är ett välkänt faktum. Men vad du kanske inte visste är att de ständigt arbetar för att bjuda på nya intryck. Att vara unik och spännande genomsyrar hela deras koncept. Du som lägger din konferens här har nu möjlighet att få Segways levererade utanför dörren i ett helt unikt samarbete.

www.varbergsstadshotell.com [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” image=”1203″ alignment=”center” img_size=”full”][vc_column_text]Hos oss behöver du inte ha fler lugna stunder än du själv önskar

Lugn och ro har sin plats, nöjen, aktiviteter och gemenskap sin. Med två restauranger, välsorterad livsmedelsbutik, pool och ett fullspäckat aktivitetsprogram finns alltid något att göra – om man vill. Vi kommer under sommaren stå på plats en dag i veckan för att erbjuda alla campinggäster Segway!

www.apelviken.se[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” image=”1204″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]Har du ett presentkort hos Live it? Du kan du uppleva Varberg på två hjul hos oss. Live it är ett företag som erbjuds upplevelser genom presentkort som kan utnyttjas hos mängder av upplevelseleverantörer och nu även hos oss på SegwayMetro.

www.liveit.se[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” image=”1205″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]Greatdays är en ledande leverantör av upplevelser i Sverige. Vår målsättning  är att erbjuda de allra bästa upplevelserna för våra kunder. Det ska vara enkelt att köpa och ge bort en upplevelsepresent, och det ska vara enkelt för mottagaren av upplevelsepresenten att boka och utnyttja sin upplevelse. Har du fått ett presentkort? Du kan du utnyttja det hos oss!

www.greatdays.se[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” image=”1206″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]Davids har funnits i Halland sedan 1954, inriktningen har alltid varit att ge kunder det bästa i form av varor, tjänster och märken inom TV, data, telefoni, Hi-Fi och hemmabio. Davids ingår i Euronics, en av Europas största elektronikkedjor med ca 11.000 butiker. Via Davids så kan du boka och köra Segways.

www.davids.se[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_blank” img_size=”full” alignment=”center” image=”1555″ link=”http://www.hotellhavanna.se/startsida/”][vc_column_text]Ett ögonkast från havet och Strandpromenaden ligger Hotell Havanna. Bara en maklig promenad bort från både stränder och Varbergs centrum. Nu har du som gäst hos Hotell Havanna även möjlighet att köra Segway med hotellet som utgångspunkt!

www.hotellhavanna.se[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]